fridashemligheter

LCHF, Träning, Inredning, Design.

Lchf påskgodis!

Publicerad 2013-03-28 06:46:52 i Mat och dryck,

Marsipan doppad i apelsin choklad.

Marsipan:
1 äggvita
0,25-0,5 dl grädde
2,5 dl mandelmjöl
1/2 dl stevia strö
Några droppar bittermandel.

Apelsin choklad:
1 dl kakaosmör
1 dl kakao
Sötningsmedel efter smak, jag hade nog ca 1/2 dl.
Skal från en apelsin

Börja med att blanda ihop ingredienserna till marsipanen, lägg marsipanen i plastfolie och låt vila i kylen 1 timme. Ta sedan ut den och forma till små ägg och låt ligga i frysen en timme.

Gör ett vattenbad där du smälter kakaosmöret med apelsinskalet, spsra lite skal till garnering.
Blanda i stevian och kakaon.

Doppa sedan marsipanäggen i chokladen och strö lite apelsinskal på. Låt stå i frysen ca en kvart och förvara sedan i kylen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida 23 år, är utbildad till väskmakare och studerar till skodesigner. Älskar träning, matlagning och inredning.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela